Gençlerle Başbaşa Programında Üçüncü Konuşmacı; Harun Sezgin

Gençlerle Başbaşa Programında Üçüncü Konuşmacı; Harun Sezgin

Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Başbaşa Programına Harun Sezgin ile devam ediyor.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Harun Sezgin, Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Başbaşa Programın üçüncü konuşmacısı olacak ve “Sporun Hayatımızdaki Önemi” konusunda bilgi verecek.
Kocaeli  Emexotel’deki toplantı 4 Şubat 2016 Perşembe günü akşamı 19:30’da başlayacak saat 21:00’de sona erecek. Harun Sezgin’in soruları da cevaplayacağı toplantıda çay ikramı yapılacak.
Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu toplantıya platform üyelerini ve ilgi duyanları bekliyor.
Harun Sezgin kimdir?
17 Şubat 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Lojistik firması sahibi bir baba ile Kur’an öğreticisi bir annenin iki çocuğunun ilki. Lise son sınıf öğrencisi Senanur isminde bir kız kardeşi var.
İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra lise eğitimini aldığı Gebze Çırağan Koleji’nden başarıyla mezun oldu. Halen Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü’nde 2. Sınıf öğrencisi.
İlkokul yıllarından itibaren çeşitli spor dallarıyla ilgilendi. Spor, hayatının bir parçası. Futbol, masa tenisi, satranç, yüzme ve güreş bunlardan olup liselerarası güreş müsabakalarında grekoromen güreş dalında Kocaeli ikinciliği ve satrançta çeşitli dereceleri bulunmakta.  
Hendek Belediyesi Hendek genç tiyatro ekibiyle tiyatro çalışmalarına başladı. Halen sahnelenmekte olan “Komikal Enfeksiyon” adlı oyunda rol aldı. Fakülte bünyesinde bir grup arkadaşıyla kurdukları kültür ve sanat kulübünde tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.  İngilizce bilmektedir.

 

Gençlerle Başbaşa Programında Üçüncü Konuşmacı; Harun Sezgin