Akça Koca Platformu Yöneticileri Balaban'da..

Akça Koca Platformu Yöneticileri Balaban'da..

Coşkun Karakadılar arife günü Akça Koca Kültür Platformu üyelerini ağırladı.

Kimyager Ayşegül Karadakılar ve İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar çiftinin Balaban’daki evlerinin bahçesinde gerçekleşen Ramazan öncesindeki buluşmaya; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanğlu, TSE çalışanı Emine Uzunhasanoğlu, Anestezi Uzmanı Dr. Ayşe Zeynep Turan, Bağımsız Denetçi Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, Adliye çalışanı Ümmühani Özen, Çevre Yüksek Mühendisi Banu Çevikel, Makine Mühendisi Çetin Mut, Aile Hekimi Dr. İsmail Çapçı ve sağlıkçı eşi Ayşe Çapçı, KOU Öğretim Görevlisi Elif Cerrahoğlu, İstanbul’dan Kardiyolog Dr. Nuri Çağlar ve Ressam eşi  Emine Vildan Çağlar, Sakarya’dan SAÜ Öğretim üyesi Yrd. Doç.Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu, Antalya Serik’ten Diş Hekimi Seyfettin Şahin, Bursa’dan Aile Hekimi Dr. Kemal Yılmaz, Zonguldak’tan Göğüs Uzmanı Dr. Oktay Taşolar ve eşi Dr. Fatma E. Taşolar ile çocukları katıldı. 

Arife günü gerçekleşen buluşmada en çok Gülşah Karakadılar yorulurken, Karakadılar ailesinin yakınları Turizmci Şemsettin Karakadılar ve eşi Havva Karakadılar, SGK Bölge Müdürlüğünden emekli Kamuran Öner ve eşi Fatma Öner, İSU emeklisi Sadettin Karakadılar’da toplantıda hazır bulundu.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, mükemmel evsahipliği gösteren Karakadılar Ailesine teşekkür etti.

Akça Koca Platformu Yöneticileri Balaban'da..