İzmitliler Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Büyükkaya’yı dinledi…

İzmitliler Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Büyükkaya’yı dinledi…

Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Kültür Platformu üyeleri Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya ile bir araya geldi.

Eşi Müjgan Büyükkaya ile birlikte toplantıya katılan Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya, “Avrupa Birliği ve Türkiye İlişkileri” konusunda bilgi verirken, Akça Koca Kültür Platformu üyelerinin ülke ve dünya gündemi ile ilgili sorduğu çok sayıdaki soruyu da cevapladı.

İstanbul Üsküdar’daki Fethipaşa Korusu Sosyal Tesislerinde gerçekleşen yemekli toplantıya; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Platform Yönetim Kurulu üyeleri; Dr. İsmail Çapçı, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Dr. Ayşe Zeynep Turan, İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar ile Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Marmara Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Orhan Akınoğlu, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar, Menkul Değerler AŞ Kocaeli Şube Müdürü Cihat Kaymas, Dr. Mehmet Ayas, Ekonomist Necati Pilavcı, Dr. Hasan Dermenci, Harita Mühendisi Ali Kahraman ve eşleri katıldı.

Toplantı Akça Koca Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu’nun, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya’ya teşekkür ederek, plaket takdim etmesi ve Fethipaşa Korusu Sosyal Tesisleri merdivenlerinde fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

İzmitliler Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Büyükkaya’yı dinledi…