Yunus Özen Kemerburgaz Üniversitesinde..

Yunus Özen Kemerburgaz Üniversitesinde..

Türkiye’nin bilişim sektöründe önde gelen isimlerinin seçkin üniversitelerde katılımcılarla buluşmasını sağlamaya yönelik bir bilişim etkinliği olan Sanalkurs Bilişim Seminerlerine Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen her yıl olduğu gibi bu yıl da de katıldı.

Sanalkurs.net, Kemerburgaz Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Kulübü iş birliği ile İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Kampüsünde gerçekleştirilen etkinlik; yazılım geliştirme uzmanı Büşra Köken ve Yalova Üniversitesi Öğretim görevlisi Yunus Özen’in, Mobil Uyumlu Blog Motorunu Geliştirmek konusu ile başladı.

Ardından, son zamanlarda ismini sıkça duyduğumuz ünlü yatırımcı  Hasan Aslanoba İnternet Gelişimciliği ve Başarılı Olmak adlı konusuyla, sadece ders vermekle yetinmeyip ticari tavsiyelerde bulundu.

Daha sonra Sanalkurs’un kurucularından olan ve aynı zamanda yöneticisi olan Siraceddin El,  Web Tasarımı Nasıl Hazırlanır konusuyla merak edilen soruları yanıtladı.

Siraceddin El’in sunumundan sonra, tasarımcı eğitmen ve aynı  zamanda Vidobu’nun kurucu ve yöneticisi olan Hakan Çamoğlu, jQuery ile Pratik Web Çözümleri konusunu dinleyiciler ile paylaşıldı.

Son olarak İsmail Demirbilek’in Responsive Tasarımı Geliştirmek konulu sunumuyla etkinlik son buldu.

Etkinlik aynı zamanda  yayınmatik’in sponsorluğunda internet üzerinden canlı olarak yayınlandı. Etkinliğe 300’den fazla kişi katıldı. 

Yunus Özen Kemerburgaz Üniversitesinde..