Dr. Büyükkaya’ya bayram ziyareti

Dr. Büyükkaya’ya bayram ziyareti

Avrupa Birliği eski Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya ve eşi Müjgan Büyükkaya bayramda Akça Koca Kültür Platformu üyelerini ağırladı.

Büyükkaya çiftinin Maşukiye’de ki evlerinin bahçesinde gerçekleşen Bayram buluşmasına; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu ve eşi TSE çalışanı Emine Uzunhasanoğlu, Kardiyolog Dr. Nuri Çağlar ve eşi Ressam Emine Vildan Çağlar, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, Biyolog Salihe Aksoy ve oğlu Mehmet Emin Aksoy, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ve kardeşi Adliye çalışanı Ümmühani Özen ile Anestezi Uzmanı Dr. Ayşe Zeynep Turan katıldı. 

Bayram buluşmasında Müjgan Büyükkaya mükemmel ev sahibeliği yaparken, eski Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya da sıcak ülke gündemi ile ilgili birçok soruyu cevapladı.

Ziyarette yeni dönem çalışmaları ile bilgi veren Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, “Sağlık ve huzur içinde nice Bayramlarda buluşmayı diliyor, yakın ilgi, bilgi, hizmet ve ikramları için Büyükkaya ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Akşam serinliğinde geç vakitlere kadar süren bayram ziyareti, Ressam Emine Vildan Çağlar ve Dr. Ayşe Zeynep Turan’ın birlikte Müjgan Büyükkaya’ya ziyaret anısına alınan hediyeyi takdim etmeleri ile sona erdi.

Dr. Büyükkaya’ya bayram ziyareti