Murat Altun Konferansına Davet

Murat Altun Konferansına Davet

Akça Koca Kültür Platformu olarak düzenlediğimiz, Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat ALTUN'un "Siyasette Üslup" konulu konuşma yapacağı, Kasım ayı yemekli toplantımıza teşrifinizi dileriz.

AKÇA KOCA KÜLTÜR PLATFORMU YÖNETİM KURULU

Tarih  :22 Kasım 2016 Salı, Saat:19.30

Yer     :Emex Otel, Kocaeli

Not: Çay ikramı yapılacaktır.

Murat ALTUN kimdir?

5 Şubat 1971 İstanbul - Bakırköy doğumludur.

Baba tarafından soyu Altunoğulları (138 yıl Batum da yaşamış Osmanlı Devletinin son döneminde Artvin' e göçmüş) Sülalesinden, Anne tarafı Artvin – Şavşat’ın ileri gelen ve saygın ailelerinden Ziyadoğulları’n dan gelmektedir. Baba tarafından dedesi Âşık Gılmani adıyla tanınmış Halk Aşığı ve Şair Osman Altun dur.

Cevat Bey ve Sariye Hanımın ikinci çocukları olarak dünyaya gelen Sayın Altun Bakırköy İbrahim Turhan Lisesi Fen Bölümünden mezun olduktan sonra, Uluslararası Turizm ve Otelcilik yönetimi okumuş.

1988 yılından beri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’de Turizm sektörünün görev almıştır. TURSAB üyesidir.

Yüksek Öğrenimine Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi. Şarkiyat bölümünde devam etmiş, en son İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler 'den mezun olarak Avrupa Birliği Uzmanı olmuştur.

Halen özel bir şirkette üst düzey yönetici olan Sayın Altun işi gereği yedi yıl yurtdışında yaşamıştır. Bölge Ülkelerini çok iyi bilmekte ve oralarda tanınmaktadır.

Bu iki yıl süren kadro hareketi ve eğitim çalışmaları sonucunda Sayın Murat Altun 17 Ocak 1990 yılında Başkent Ankara da  Şahlanış Hareketi'ni kurdu.

Sayın Altun başta İngilizce, Rusça, Klasik Arapça ve Farsça olmak üzere temel batı ve doğu dillerini, ayrıca Çağdaş Türk Lehçelerini iyi şekilde konuşup o dillerde yayınları takip etmektedir.

Balkanlar, Kafkasya, Rusya, İsrail, Orta Asya, İran ve Uzmanı Olduğu Avrupa Birliği konularını çok iyi bilmektedir.

Evli ve Filiz,Alpaslan ve Defne Sare adında üç çocuğu vardır.

Murat Altun sürgünde görev yapan ve Çin işgali altında bulunan Doğu Türkistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı görevini de sürdürmektedir.