9. Gençlerle Baş Başa da Merve Yılmaz konuşacak

9. Gençlerle Baş Başa da Merve Yılmaz konuşacak

Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Baş Başa Programına Merve Yılmaz ile devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Merve Yılmaz, Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Baş Başa Programının dokuzuncu konuşmacısı olacak ve “İnsani Yardımlar” konusunda bilgi verecektir.

Kocaeli Emex Otel’deki toplantı 19 Ocak 2017 Perşembe günü akşamı 19:30’da başlayacak saat 21:00’de sona erecektir. Merve Yılmaz’ın soruları da cevaplayacağı toplantıda çay ikramı yapılacaktır.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu toplantıya platform üyelerini ve konuya ilgi duyanları bekliyor.

Merve Yılmaz kimdir?

İlköğretimi Özel İstanbul Bilim İlköğretim Okulunda, liseyi İlmi İçtimai Hizmetler Vakfı'nın lisesi olan Sultan Fatih Fen Lisesi'nde okudu.

Şimdi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi. Öğrencilik hayatı boyunca birçok toplumsal duyarlılık projesinde yer aldı. Sosyal faaliyetlere katıldı. Halka açık programlarda görev aldı. Münazara yarışmaları edebiyat yarışmalarına katıldı, dereceler kazandı.

Kırk hadis ve Peygamber Efendimiz'e mektup yarışmalarında başarı gösterdi.10 Kasım konulu resim yarışmasında İstanbul ve Bahçelievler dereceleri var. Masa Tenisi ve atletizm alanında birçok il ve ilçe dereceleri var.

Şu anda da Kocaeli Genç Yeryüzü Doktorları'nda başkanlık görevini yürütüyor. Aynı zamanda farklı kulüplerde de faaliyet gösteriyor. Sağlık Bakanlığı Tütünle Mücadele İl Gençlik temsilcisi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetim kurulu üyesi. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Komisyonunda bulunuyor staj temsilcisi.

Gazete Kupürleri