Kocabayramlar'da Bayram..

Kocabayramlar'da Bayram..

Baykaralar, Kandıra Çakırçaali Divanı Kocabayramlar Mahallesinde akraba ve komşuları ile bayramın ikinci günü bayramlaştı.

Kandıralı Baykara ailesinin geleneksel bayram buluşması ailenin en yaşlısı olan 83 yaşındaki Sadi Baykara’nın ev sahipliğinde, Kandıra Çakırçaali Divanı Kocabayramlar Köyünde gerçekleşti.

Kurban Bayramı buluşmasına Baykara ailesinin oğulları, kızları, damatları, gelinleri, torunları, akrabaları ve komşuları da katıldı.

Orman Muhafaza memurluğundan emekli Baykara ailesinin en büyüğü Sadi Baykara’nın elinin öpüldüğü bayramlaşmaya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Ersin Baykara, Emlak Danışmanı Türkan Baykara, Hasan Baykara ve Sabahattin Baykara, Burak Okyar, Çağrı Baykara, M. Murat Okyar, Oğuzhan Baykara, Emre Baykara, A. Efe Küçük, Berkalp Talha Baykara, Enes Baykara, ailenin damatları; Ahsen Okyar, Cavit Sözer, Azem Sağlık, İsa Altuntaş eşi ve çocukları ile ailenin diğer yakınları katıldı.

Almanyalı Şaban Özhan

Almanya’da doğup uzun yıllar kaldıktan sonra geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye dönen Şaban Özhan ve Ailesi bayramlaşmada ilgi odağı oldu.

medya’da KOCABAYRAMLAR KÖYÜ (2013-2016) kitabı

Ahsen Okyar’ın hazırladığı 220 sayfalık medya’da KOCABAYRAMLAR KÖYÜ (2013-2016) kitabı köyle ilgililere dağıtıldı. Köy tarihinin ilk kitabı ilgi gördü.

Türkan Baykara’nın hediyeleri

Emlak Danışmanı Türkan Baykara, çok sayıda getirdiği hediyeleri Köydeki çocuklara dağıttı.

Kandıra Kocabayramlar Köyündeki bayramlaşma, kurban ikramı ile tamamlandı.

Kocabayramlar'da Bayram..
Gazete Kupürleri