Dr. Yunus Özen’e Mihrabat Korusunda kutlama

Dr. Yunus Özen’e Mihrabat Korusunda kutlama

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yunus Özen Doktor oldu.

Akça Koca Kültür Platformu Yönetim Kurulu üyesi de olan Yunus Özen için İstanbul Beykoz Kanlıca Mahallesindeki Mihrabat Korusunda kutlama tertiplendi.

Dr. Özen’e plaket

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu; “Yönetim Kurulu üyemiz Dr. Yunus Özen’i tebrik ederim. Diğer akademik aşamaları da başarı ile geçip, bilim dünyasına önemli katkılarda bulunmasını dilerim.” dedi. Ve Platform Yöneticileri: Dr. Ayşe Zeynep Turan, Coşkun Karakadılar, Banu Cevikel ve Zeynep Gökçen Okyar ile birlikte Dr. Yunus Özen’e plaketini takdim etti.

Dr. Özen’in Ailesi

Bilgisayar Öğretmeni ve Doktora talebesi de olan Göksu Özen, “eşim Yunus Hocamın başarısı, benimde geç kalmamamı gerektiriyor. Ailece önemli ve sistemli bir çalışmanın içindeyiz.” Kardeşi Ümmühani Özen’de; “ağabeyim Yunus Özen ailemizin iftihar kaynağıdır. Tebrik ederim” dedi.

Kutlamaya katılanlar

Doktor olan Yunus Özen için tertiplenen kutlamaya; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri; Dr. Ayşe Zeynep Turan, İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar ve Çevre Yüksek Mühendisi Banu Çevikel,Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, e. AB Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya, uzun yıllar Türk Japon Derneği Başkanlığını yapan Doğan Sofracıoğlu, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Yüksel Aksoy, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hacı Duran, Körfez Marmara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Esener Macil, son Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, SAÜ Öğretim üyesi Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Dr. Doğan Şahin, İşadamı Sinan Mollaoğlu, Makine Mühendisi Ömer Öztürk, Kardiyolog Dr. Nuri Çağlar, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka, Eğitimci Zehra Genç, Hematolog Dr. Hasan Değirmenci, Kuyumcu Fahri Yüksel, İşadamı Necati Pilavcı, Göğüs Uzmanı Dr. Oktay Taşolar, Av. Tarık Aydın, Aile Hekimi Dr. Ali Değirmenci, İşadamı Mustafa Akın, Ecz. Selçuk Arslan ve eşleri katıldı.

Platform hediyeleri

Uzun yıllar Türk – Japon Dostluk Derneği Başkanlığını yapan ve halen 71 yaşında girdiği ikinci üniversite olan Hukuk Fakültesinin son sınıf öğrencisi 76 yaşındaki Doğan Sofracıoğlu’na, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Hacı Duran ve Makine Mühendisi Ömer Öztürk’e platformun hediyeleri verildi.

Dr. Yunus Özen’e Mihrabat Korusunda kutlama