Beyaz Baykuş çok beğenildi..

Beyaz Baykuş çok beğenildi..

Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneğinin sahneye koyduğu “Beyaz Baykuş” tiyatro oyununu sanatseverler ilgi ile izledi ve Oyuncuları ayakta alkışladı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde, Vedat Örfi Bengü’nün yazdığı, Berkant Yaşar’ın yönettiği Üç perdeden oluşan ve Kandıra’da yaşayan amatör oyuncular tarafından sahnelenen oyunda: Dr. Tuba Akıncı, Yusuf Ceylan, Av. Figen Şentürk, Levent Aydoğdu, Seval Şimşek, Metin Gökmen, Hakkı Oruç, Cem Ulutaş, Anıl Aksoy, Erdim Aydoğdu, Sadi Sarıkaya, Necmi Kardaş, Mustafa Yıldız, Sezer Arı, Sebahattin Akyıldız, Ömer Buyuruk ve Rüştü Uygur rol aldı.

Bir ailenin eroin ve uyuşturucu ile yok oluşunun hikayesinin anlatıldığı oyunu: E. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, e. Kandıra Belediye Başkanı Ecz. İsmail Genç, e. Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları: Av. Abdurrahman Kaymak(13. Başkan), Prof. Dr. Mehmet Bayrak 12. Başkan), Günay Gülcü(4. Başkan), SAÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. Akın Akıncı, KOÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Acar, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve yüzlerce sanatsever izledi.

Beyaz Baykuş çok beğenildi..