Dr. M. Şefik Postalcıoğlu kaybettiğimiz 8 yıl olmuş..

Dr. M. Şefik Postalcıoğlu kaybettiğimiz 8 yıl olmuş..

26 Ağustos 2011 tarihinde ebediyete uğurlanan Dr. M. Şefik Postalcıoğlu Bahçecik Damlar Kabristanındaki kabri başında anıldı.

7 yıl önce 26 Ağustos 2011 tarihinde gittiği iftar sonrası Seka Park’ta kalp krizi geçirerek Kadir gecesi hayatını kaybeden, mesleğindeki başarısının yanında, kentin sosyal hayatında da sevilen ve aranan insanı, Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Başkanı, Kocaeli Afyonkarahisar Derneği Başkanı, Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi, Kocaeli Tabipler Odası Üst Kurul Delegesi, Sosyal Hizmetler İl Kurulu üyesi ve eski Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi, KBB Mütehassısı Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, ailesi ve dostları tarafından Bahçecik Damlar Kabristanındaki Kabri başında anıldı.

MEVLİDHAN İLHAN TOK

Ankara’dan komşuları olan Hafız-Mevlidhan İlhan Tok’un da katıldığı ve İzmit Fevziye Camii Derneği Başkanı Hafız Ahmet Görgün Küçük’ün de Kur’an okuduğu toplantıda Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu’ndan arkadaşı Mehmet Erdem ve Sadettin Şahin Postalcıoğlu'nun sevdiği birer ilahiyi seslendirdi.

15 DOSTUN HATIRALARI

Türktelekom eski Genel Müdürü İbrahim Hakkı Alptürk, Dr. Baha Yavuz, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Dr. Levent Arca, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Halil İbrahim Kahraman, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, Selçuklu Düşünce Platformu Başkanı Süleyman Pekin, Gazeteci-Yazar Tanju Cılızoğlu, e. Albay Mehmet Erdem, Sadettin Şahin, İnşaat Mühendisi Muammer Gökbayrak, Hacettepe Üniversitesinden okul arkadaşı Prof.Dr. Bülent Çoşkun, Afyonkarahisarlılar Derneği Başkan Vekili Ayşe Yetkin ve Ankara’dan gelen İlhan Tok hoca söz alarak hatıralarını anlattı.

OĞLUNDAN TEŞEKKÜR

Eşi Zeynep Postalcıoğlu, oğlu İsmail Orhan ve kızı Melike Postalcıoğlu Cansever ve damadı Sercan Cansever'in de taziyeleri kabul ettiği Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nu anma programına çok sayıda dostu katıldı. Aile adına İstanbul’dan gelerek katılan İsmail Orhan Postalcıoğlu da babasının anma toplantısına katılan dostlarına teşekkür etti.

Dr. M. Şefik Postalcıoğlu kaybettiğimiz 8 yıl olmuş..