Akça Koca Kültür Platformu konferansları Dr. Fatih Mutlu ile devam ediyor.

Akça Koca Kültür Platformu konferansları Dr. Fatih Mutlu ile devam ediyor.

Akça Koca Kültür Platformu konferansları Dr. Fatih Mutlu ile devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı’nda öğretim üyeliği görevini sürdüren Dr. Fatih Mutlu, Akça Koca Kültür Platformunda Ocak ayının konuşmacısı olacak ve "Baş Dönmesi" konusunda bilgi verecektir.

Kocaeli Emex Otel’deki yemekli toplantı, 25 Ocak 2019 Cuma günü saat:19:30'da başlayacaktır.  Dr. Fatih Mutlu’nun soruları da cevaplayacağı toplantıya platform üyeleri ve konuya ilgi duyanlar katılabilecektir.

Hasan UZUNHASANOĞLU
Akça Koca Kültür Platformu Başkanı  

Dr. Fatih MUTLU kimdir?    

Büyük dedeleri Artvin ve Batum'dan Rus zulmünden göç etmek zorunda kalmış. Düzce  vatan olmuş. İlkokul, ortaokul ve liseyi Düzce'de bitirdi.

2003 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne başladı. 2009 yılında mezun olup yaklaşık bir yıl İstanbul'da 112 Acil Servisi'nde ambulans hekimliği yaptı.

2010 yılı Eylül ayında Kocaeli yaşantısı başladı. 2010-2014 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı'nda asistanlık eğitimini tamamladı.

Tekrar İstanbul'a Uzman Doktor olarak mecburi hizmete gitti. 2017 Nisan ayından bu yana Kocaeli Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak çalışmakta.

Hayvanlar ve çiçekler özel ilgi alanı. Mesleki özel ilgi alanı ise kulak, işitme ve denge.