Elif Gülçe Taşolar, Özel Safir Koleji İlkokul Başkanı

Elif Gülçe Taşolar, Özel Safir Koleji İlkokul Başkanı

Elif Gülce Taşolar, Özel Safir Koleji İlkokul Başkanı seçildi.

Pazar sabahı Seka Park Otel Restoranın da kahvaltıda buluşuldu ve Gülce’nin başkanlığı kutlandı.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu’nun eşi Emine hanımla birlikte katıldığı toplantının sürprizi Nihal Uzunhasanoğlu oldu. Babası konuşurken asla söze karışmadı ve ağlamadı Maşallah..

Başkan Gülce’ye hediyeler takdim edildi.

Nurdan - Harun Reşit Kocagöz çiftinin yakışıklı oğlu Ayberk’in doğum günü olması, pastayı kesmesi ile toplantı taçlandı.

Gülce’nin Başkanlık kutlamasına; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, eşi Emine ve kızı Nihal Uzunhasanoğlu, Kardiyolog Dr. Nuri Çağlar, eşi Ressam Emine Vildan Çağlar,  Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz ve eşi Nurdan Hanım ile evlatları; Ahmet Baturalp ve Ayberk Kocagöz, Hematolog Dr. Hasan Dermenci, eşi Öğretim Görevlisi Şükran Dermenci, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Yunus Özen, Eğitimci Remzi Turan, eşi Emine hanım ve kızı Dr. Ayşe Zeynep Turan, İnşaat Mühendisi Bekir Civraz, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Oktay Taşolar, eşi Dr. Fatma Taşolar ve çoçukları; Mehmet Yusuf ve Elif Gülce Taşolar katıldı.

Elif Gülçe Taşolar, Özel Safir Koleji İlkokul Başkanı