Akça Koca Platformu Çakar Tesislerinde

Akça Koca Platformu Çakar Tesislerinde

Akça Koca Kültür Platformu üyeleri Sakarya Karacam’daki Çakar Tesislerinde buluştu. Pandemi sebebiyle aylardır bir araya gelemeyen Akça Koca Kültür Platformu üyeleri açık havada yeşillikler içindeki Kır Bahçesinde toplandı.

Büyük İlgi                                                                                                                                 

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu'nun evsahipliğinde gerçekleşen toplantıya; eşi TSE çalışanı Emine Uzunhasanoğlu, eski Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ekonomist Dr. Alaattin Büyükkaya ve eşi Müjgan Büyükkaya, Kocaeli Büyükşehir Koordinatörü Abdullah Köktürk ve eşi Güler Köktürk, Sakarya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kemal Cerrahoğlu ve eşi Emel Cerrahoğlu, e. Vergi Dairesi Başkanı YMM Recep Alp, Platform Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Yalova Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Yunus Özen, Av. Naci Kara ve eşi Güler Kara, Vizyon Turizm Yurtdışı Turlar Müdürü Emre İpekli ve eşi Arzu İpekli ile kızları; Ayşe Aslı İpekli ve Elif Zeynep İpekli, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Oktay Taşolar ve eşi Dr. Fatma E. Taşolar, Kültür Okulları kurucusu Ali Aydemir ve eşi Muazzez Aydemir, Aile Hekimi Dr. Ali Değirmenci ve eşi Feyza Değirmenci, Assan Alüminyum çalışanı İsmail Ay ve eşi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbı Sekreter Hatice Ay, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka ve eşi Halime Toka, Gebze Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı DrYüksel Aksoy ve eşi Biyolog Saliha Aksoy,  e.Derince Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan ve eşi Emine Turan, Makine Mühendisi Arif Yavuz ve eşi Tübitak’ta Yüksek Lisansını tamamlayan Kevser Yavuz,  Orhan Çakar ve eşi Adile Çakar, TSE’de Makine Mühendisi Yüksel Özbay, Diş Hekimi Elif Turan Genç, İÜ Makine Mühendisliği 4.sınıf öğrencisi Mehmet Emin Aksoy ile Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi Ayşegül Toka toplantıya katıldı.

Güler Kara’ya pasta

Eğitimci Güler Kara doğum günü pastasını eşi Av. Naci Kara ile birlikte kesti.

Dalından kiraz ve dut

Sakarya Karacam’da Çakar Tesislerinde birlikte güzel bir günü yaşayan Akça Koca Kültür Platformu üyeleri yemek sonrası bahçede dalından kiraz ve dut yeme fırsatı da buldu.

 

Akça Koca Platformu Çakar Tesislerinde