Büyükkaya’nın Bahçesinde Yaza Elveda Toplantısı

Büyükkaya’nın Bahçesinde Yaza Elveda Toplantısı

Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Kültür Platformu üyeleri, e. Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya’nın Maşukiye’deki evinin bahçesinde “Yaza Elveda Toplantısı” nda buluştu.

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü, Türk Halk Müziği Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Kenan Serhat İnce’nin sazıyla katıldığı toplantı ile yaza elveda diyen Platform üyeleri unutulmaz bir hafta sonunu birlikte geçirdiler.

Başkan Hasan Uzunhasanoğlu, 22-23 dönem İstanbul Milletvekili Dr. Alaattin Büyükkaya ve eşi Müjgan Büyükkaya’ya ev sahiplikleri ve ikramları için, Dr. Öğretim Üyesi Kenan Serhat İnce’ye de Halk Müziği sazları ile ilgili verdiği bilgiler ve seslendirdiği türküler için teşekkür etti.

Büyükkaya Ailesinin evsahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu,  eşi Emine Uzunhasanoğlu ve kızı Nihal Uzunhasanoğlu, Ecz. Selçuk Arslan ve eşi Gül Arslan, Aile Hekimi Dr. İsmail Çapçı, eşi Ayşe Çapçı ve oğlu Alperen Çapçı, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar ile kızı Zeynep Gökçen Okyar, Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Tolga Büyükkaya ve eşi Canan Büyükkaya, İşadamı Necati Pilavcı ve eşi Huriye Pilavcı, Dr. Halil İbrahim Kahraman ve eşi Fatma Kahraman, İşadamı Metin Özler ve eşi Gülhan Özler, Av. Naci Kara ve eşi Güler Kara, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka ve eşi Halime Toka, Sigorta Risk Yönetim Koordinatörü Necati Büyükkaya ve eşi Hilal Büyükkaya ile KOÜ Doktor Öğretim Üyesi Kenan Serhat İnce katıldı.

Büyükkaya’nın Bahçesinde Yaza Elveda Toplantısı