Zeki HACIİBRAHİMOĞLU

Avukat

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sayın Üyelerine…

Muhterem vekillerimiz bu satırları yazılı ve görsel medyada görev yapan birçok gazetecinin yaptığı gibi akıl vermek adına yazmıyorum. Size bir vatandaş olarak sesleniyorum.

Aziz vekillerimiz siz ki mazisi 5000 yıla dayanan tarihi meydanlarda yazan. Talihini meydanlarda deneyimleyen cesur bir ırkın soylu bir milletin çocuklarısınız. Türk milleti tarih boyunca sayısız devletler kurdu, muhtelif idare şekillerini denedi.

Demokratik bir seçimle doğrudan doğruya halkın eli ve dileği ile millet vekili oldunuz ve TBMM’de bizleri temsil ediyorsunuz. Böyle bir tarihe böyle bir bahtiyarlığa büyük Türk milletine dayanan böyle bir kuvvete sahipsiniz. Siz adı üzerinde millet vekili, milletin hakiki temsilcilerisiniz.

Sizi oraya şefler tayin etmedi, zümreler seçmedi millet seçti. O halde bugünkü varlığınızı millete borçlusunuz. Medya yaygaracılarına, Müslüman Türk milleti ile zerre kadar alakası olmayan liboşlara, entellere, basma kalıp tüccarlarına değil millete hesap vermeye mecbursunuz. Siz münafıklara, imanlarınızın, vicdanlarınızın katili entel liboşlara değil millete hesap vermeye mecbursunuz.

Millet sizi meclise hangi umutlarla gönderdi iyi düşünün. Etrafınızı saran, yutkunan sizlerden bir şey bekleyen kalabalığa neler vaat ettiniz? Düşünün neyi, kimi, neleri koruyacaksınız iyi düşünün. 

Türkiye üzerinde oynanan emperyalist güçlerin oyunlarına çok iyi dikkat edin. Türk milleti üzerinde oynanan oyunlar sindire sindire gündeme getiriliyor. Bu projelerin uygulanmasına göz yummayın. Tarih sizi affetmeyecektir bunu iyi bilin.

Bölücü terör örgütünün değişik zamanlarda almış olduğu değişik kararlara dikkat edin. PKK’nın meclisteki temsilcileri ABD’ye gidiyorlar, ABD’de de kendilerine bir reçete veriliyor. Türkiye’ye döndüklerinde aynen uyguluyorlar. İstanbul Kadıköy’de korsan eylem yapıyorlar. Polis engel olunca millet vekili sıfatı taşıyan bir bayan polise yumruk atıyor.

Niyetleri Türk polisini zor durumda bırakıp sokak çatışmaları çıkarmak ve ABD’ye mesaj veriyorlar.  Verilen reçete uygulansın diye bir başka terör örgütü üyesi üstelikte milli eğitime bağlı bir müdür. Efsane Emniyet Müdürü rahmetli Gaffar Okkana hakaret ediyor. Kendisine verilen ceza sadece bir günlük maaş kesme cezası. Bu terör örgütü üyesi hala görevi başında çok iyi düşünün sayın vekillerimiz Türkiye’de ne yapılmak isteniyor?

Türkiye Cumhuriyeti’nde Kürtçe seçmeli ders oldu. Milli Eğitim Bakanının onayı ile Kürt çocukları zaten Kürtçe biliyorlarken, onlara Kürtçe dersi vermenin anlamı nedir? Türk milletini bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.