İsmail Kahraman; Hünkar Çayırı Rantçıların hedef tahtasında..

İsmail Kahraman; Hünkar Çayırı Rantçıların hedef tahtasında..

Devri-i Alem Belgesel Program Yapımcısı, İKTAV Başkanı, Gazeteci İsmail Kahraman, Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Platformu üyelerine, Hünkar Çayırı rantçıların hedef tahtasında dedi.

Emex Otel’de gerçekleşen toplantıda konuşan Avrasya Gazeteciler Derneği Genel Başkanı – D. Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı da olan İsmail Kahraman; “Yüzlerce çok Uluslu sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği Gebze’de, Osman Hamdi Müzesi, Eskihisar Kalesi, Fatih Otağı, Anibal Tepe, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi ve Ballıkayalar tabiat parkı gibi tarih ve kültür turizminde çok önemli marka değerleri var.

HÜNKAR ÇAYIRI

Hünkar Çayırı; Fatih gibi dünyaca tanınan, İstanbul ve Pontus İmparatorluklarını yıkıp, Orta Çağ’ı kapatıp, yeni Çağ açan dünya çapında bir sultanın 3 Mayıs 1481 tarihinde 300.000 kişilik ordusuyla sefere çıktığı esnada vefat ettiği yer. Burası, maalesef Rantçıların hedef tahtası. Gebze Hünkar Çayırı üzerinde büyük oyunlar oynandığını, buranın bir oldu bittiyle birilerine satılmaya çalışıldığını defalarca yazıp gündeme getiren bir Gazeteci ve belgeselci olarak her fırsatta Hünkar Çayırı’nın önemini ilgili ve yetkiliklere anlatmaya çalışıyorum.

DEĞERLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM

Gebze gerçekten her bakımdan önemli bir yer. Öncelikle işi, evi, Gebze’de olan, Gebze’de ki sanayi kuruluşlarından Milyonlar kazanan sanayiciler, Gebze Bölgesi’nin oylarıyla makam ve mevki sahibi olanlar Gebze’nin kıymet ve değerini, bilmeliler. Hünkar Çayırı ile ilgilenmezsek rantçılara kurban gidecektir.“ dedi.

İsmail Kahraman; Hünkar Çayırı Rantçıların hedef tahtasında..