Dr. H. İbrahim Kahraman’a 50. Yıl Kutlaması

Dr. H. İbrahim Kahraman’a 50. Yıl Kutlaması

Akça Koca Platformu,  hekimliğinin 50. görev yılında Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Halil İbrahim Kahraman’ı Emex Otel’de kutladı.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu açılış konuşmasında “29 Ekim 1982 tarihinden bugüne 42 yıldır İzmit’te hekim olarak hizmet veren, çok sayıda sivil toplum kuruluşunda, gönüllü faaliyetlere katılan, çeşitli projelerde görevler almış, ama bunlardan daha önemli hepimizin sağlık problemi olduğunda ilk müracaat ettiğimiz ve kolay şifa bulmamızı sağlayan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Halil İbrahim Kahraman ağabeyin mesleğindeki 50. yılını  en içten saygı ve sevgilerimizle kutlarız.” dedi.

Uzunhasanoğlu’ndan sonra söz alan; Doç. Dr. Ayşe Zeynep Turan Civraz, Kuruçeşme Belediye Başkanı (1999-2004) Dr. Murat Ölçer, Eğitimci – Yazar Meryem Aybike Sinan, Harita Müh. Kuruçeşme Belediye Başkanı(2004-2009) Ali Kahraman, Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Uzmanı Op. Dr. Saim Kale, Kültür Okulları Kurucusu Ali Aydemir, Ecz. Selçuk Arslan, Bekirpaşa Belediye Başkanı (2004-2009) - KBB Kırsal Tarım ve Aromatik Bitkiler Koordinatörü Abdullah Köktürk, Platform Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, 22-23 dönem Milletvekili ve AB Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya, Dr. H. İbrahim Kahraman ile ilgili hatıra ve değerlendirmelerini aktardı.

Toplantıda; Kahraman Ailesi adına İbrahim Beyin büyük kızı İngilizce Öğretmeni Şule Elif  Demircioğlu konuşurken Akça Koca K. Platformu 50. Yıl Teşekkür Plaketini Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Alaattin Büyükkaya, Ahsen Okyar, Dr. İsmail Çapçı, Çetin Mut ve Ecz. Selçuk Arslan birlikte sundu.

Emex Otel’de gerçekleşen toplantıya; ilk Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya, eşi Müjgan Büyükkaya, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu ve eşi Emine ve kızları Nihal Uzunhasanoğlu, Dr. Saim Kale. Nadide Kale, KBB Kırsal Tarım ve Aromatik Bitkiler İl Koordinatörü Abdullah Köktürk,  Dr. Murat Ölçer, Nermin Ölçer, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Nursel Okyar, SAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bayrak, Ecz. Selçuk Arslan, eşi Bankacı Gül Arslan, Turizmci Alpay Aslantürk, Özel Kocaeli Kültür Okulları kurucusu Ali Aydemir, Muazzez Aydemir, İş insanı Hasan Baykara, Fatma Şerif Baykara, İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar, Harita Müh. Ali Kahraman, Asuman Kahraman, Aile Hekimi İsmail Çapçı,  Makine Mühendisi Çetin Mut, Elvan Mut,  Özel Körfez Marmara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Esener Maçil, Doç. Dr. Ayşe Zeynep Civraz ve kızı Zeynep Ece Civraz, Akça Cami İmam Hatibi Şerif Hüseyin Ayaz, eşi Neslihan Ayaz, Aile Hekimi Dr. Ali Değirmenci, Eğitimci Mürsel Gündoğdu Eğitimci – Yazar Meryem Aybike Sinan ile Kahraman Ailesi;Dr. Halil İbrahim Kahraman, eşi Fatma Kahraman, Mücahit Demircioğlu, Şule Elif Demircioğlu, Elif Benan Demircioğlu, Ahmet Berat Demircioğlu, Zeki Aytekin, Ayşegül Aytekin, Zeynep Kahraman Doğan katıldı.

Dr. H. İbrahim Kahraman’a 50. Yıl Kutlaması