Merve Dermenci ile Cihan Yüzbaşıoğlu İstanbul’da evlendi

Merve Dermenci ile Cihan Yüzbaşıoğlu İstanbul’da evlendi
İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi  son sınıf öğrencisi Merve Dermenci ile Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Cihan Yüzbaşıoğlu evlendi.
 
Uzun yıllar Kandıra ve Gölcük Devlet Hastanesinde Dahiliye uzmanı olarak hizmet veren Dr. Hasan Dermenci ile Şükran Dermenci’nin, Şişli Florence Nightingale Hastanesinde İntern Doktor olarak çalışan güzel kızları Merve Dermenci ile Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Necmi Yüzbaşıoğlu ile Türkan Yüzbaşıoğlu’nun Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi olarak çalışan yakışıklı  oğulları Cihan Yüzbaşıoğlu İstanbul Beşiktaş’taki Feriye Lokantasında evlendi.
Düğüne; Eski YÖK Başkanı Prof.Dr. Erdoğan Teziç, 24.dönem Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Süheyl Batum, Poyraz Karayel Dizisinin başrol oyuncusu Musa Uzunlar(Bahri Umman), İTÜ Öğretim üyesi Prof.Dr. Mesut Gür ile İzmit’ten; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Kocaeli Kandıralılar Derneği Kurucu üyesi Ahsen Okyar, Kocaeli Devlet Hastanesi Genel Cerrahı Dr. Mehmet Karanfil, Makine Mühendisi Çetin Mut ve eşleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Merve Dermenci ile Cihan Yüzbaşıoğlu İstanbul’da evlendi