İzmitlilerin Bandırma Turu

İzmitlilerin Bandırma Turu

Mali Müşavir Ahsen Okyar ve ekonomist Cihat Kaymas, Prof.Dr. Süleyman Özdemir’in Rektörlüğünü yaptığı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Onyedi Eylül Üniversitesinin 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı açılışına katıldı.

Bandırama Onyedi Eylül Üniversitesinin açılışı

Yeni akademik yıl açılışına Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı ve Mehmet Tüm, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof.Dr. Süleyman Özdemir’in üniversite ile ilgili bilgi vermesinden sonra Fakültelerini Birincilikle Kazanan Öğrencilere Tebrik Beratlarının Takdim edildi. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı açılış dersini BİST- Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Talat Ulussever verdi.

Cihat Kaymas’ın İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden Yüksek Lisans hocası olan Rektör Prof.Dr. Süleyman Özdemir, açılışta yakından ilgilendi ve teşekkür etti.  

Bandırama’da Başhekim Dr. Muzaffer Şenveli ziyareti

0nyedi Eylül Üniversitesinin açılışından sonra  Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr Muzaffer Şenveli’yi ziyaret eden İzmitliler, 7-8 Ekim 2015 tarihlerinde İspanya’nın Valencia kentinde 'Kâğıtsız Hastane' sertifikasını almaya hak kazandığı için tebrik etti.

Susurluk’ta Tesislerinin Müdürü Cengiz Sezgin

Dönüş yolunda Susurluk’ta Kamil Koç Tesislerinin Müdürü Cengiz Sezgin karşıladı. Adapazarın’dan Cihat Kaymas’ın çocukluk arkadaşı olan Cengiz Sezgin ile sohbet ve ikramları sonrası İzmitliler Susurluk’tan ayrıldılar.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile mesai saatini geçmesine rağmen makamında görüştük. Başarılı projelere imza atan Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa tatlısı ikram etti. Herzaman olduğu gibi ayrılırken özel olarak hazırlattığı Belediye yayını iki kitabı da hediye etti.

Ekonomist Cihat Kaymas ve Ahsen Okyar, dolu dolu geçen bir günün sonunda geç vakitlerde İzmit’e döndü. 

İzmitlilerin Bandırma Turu