Akça Koca Platformu Maşukiye’de

Akça Koca Platformu Maşukiye’de

Kardiyolog Dr. Nuri Çağlar ve Ressam eşi  Emine Vildan Çağlar bayram sonrası Akça Koca Kültür Platformu üyelerini ağırladı.

Çağlar çiftinin Maşukiye’de ki evlerinin bahçesinde gerçekleşen Ramazan sonrası Bayram buluşmasına; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanğlu ve eşi TSE çalışanı Emine Uzunhasanoğlu, İTÜ Öğretim üyesi Prof.Dr. Mesut Gür ve yüksek Kimyager eşi Gülizar Gür, Anestezi Uzmanı Dr. Ayşe Zeynep Turan, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ve kardeşi Adliye çalışanı Ümmühani Özen, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Uzmanı Dr. Oktay Taşolar ve eşi Dr. Fatma E. Taşolar, Çevre Yüksek Mühendisi Banu Çevikel, Elektrik-Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz ve eşi Nurdan Kocagöz, İşadamı Necati Pilavcı ve eşi Huriye Pilavcı katıldı. 

Bayram sonunda gerçekleşen buluşmada Ressam Emine Vildan Çağlar mükemmel ev sahibeliği yaparken, oğlu İş Zekası Yönetimi uzmanı Bankacı Ömer Çağlar da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda yeni dönem çalışmaları ile bilgi veren ve Bayram kutlaması yapan Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu “www.akcakocakulturplatformu.org internet sitesinin yayında olduğunu ziyaret ve haber ve değerlendirmelerinizi bekliyoruz. Çağlar ailesine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Akşam serinliğinde geç vakitlere kadar süren neşeli sohbet, İşadamı Harun Reşit Kocagöz ve eşi Nurdan Kocagöz’ün birlikte Çağlar çiftine ziyaret anısına hazırlanan hediyeyi takdim etmeleri ile sona erdi.

Akça Koca Platformu Maşukiye’de
Gazete Kupürleri