Dr. Şefik Postalcıoğlu’nu Kaybettiğimiz 10 Yıl Olmuş

Dr. Şefik Postalcıoğlu’nu Kaybettiğimiz 10 Yıl Olmuş

Dr. Şefik Postalcıoğlu’nu kaybettiğimiz tam on yıl olmuş…

Dr. M. Şefik Postalcıoğlu; 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’nin ve 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruz’un yıldönümünde, 26 Ağustos 2011 tarihinde ve 10 yıl önce gittiği iftar sonrası SEKA Park’ta kalp krizi geçirerek Kadir gecesinde vefat etti. Kocaeli’de başarılı bir hekim, sosyal hayatında da bilinen ve sayılan; Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi, Kocaeli Afyonkarahisar Derneği Başkanı, Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Başkanı, Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi, Kocaeli Tabipler Odası Üst Kurul Delegesi ve KBB Mütehassısı Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, dostları tarafından Bahçecik Damlar Kabristanı’ndaki kabri başında anıldı.

HATIRALAR

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanları; Dr. Halil İbrahim Kahraman ve Ahsen Okyar, Kocaeli BB Koordinatörü Abdullah Köktürk, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Coşkun, e.Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Diş Hekimi Ömer Erdal, Ecz. Selçuk Arslan, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka, İDEBİR Başkanı Kenan Seyrek ve Av. Alperen Erdal, Dr. M. Şefik Postalcıoğlu ile ilgili hatıralarını anlattılar.

İKİ İLAHİ                                                                        

Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu’ndan kadim arkadaşı Sadettin Şahin, Postalcıoğlu'nun kabri başında sevdiği iki ilahiyi seslendirdi.

POSTALCIOĞLU DOSTLARI

Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nu anma programına çok sayıda dostu katılırken, emekli Fevziye Camii hocaları; Ahmet Görgün Küçük ve Ahmet Demiray, Damlar Camii Müezzini Abdullah Çınar ve Yavuz Demiray, Kur’an okudu. Toplantının duasını Ahmet G. Küçük hoca yaptı.

 

İKRAM; İNCİR 

Toplantının sonunda Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nun bahçesinde yetiştirdiği incirden toplanan incirler, dostlarına ikram edildi.