Büyükkaya’nın Bahçesinde Yaza Merhaba Toplantısı

Büyükkaya’nın Bahçesinde Yaza Merhaba Toplantısı

Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Kültür Platformu üyeleri, ilk Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya’nın Maşukiye’deki evinin bahçesinde “Yaza Merhaba Toplantısı”nda buluştu.

KOÜ Devlet Konservatuarı 4. Sınıf öğrencisi Ömer Faruk Kaçar (Bağlama), Yüksek Lisans öğrencisi- Halil Yılmaz (Kabak Kemane), SAÜ Devlet Konservatuvarı 4. Sınıf öğrencisi, solist Nimet Baş, 1. Sınıf öğrencisi Emir Akar(Kemençe), Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri; A. Efe Küçük(Keman) ve M. Berkan Geçgen(Kabak Kemane) sazlarıyla katıldığı toplantı ile Yaza Merhaba diyen Platform üyeleri unutulmaz bir hafta sonunu birlikte geçirdiler.

Başkan Hasan Uzunhasanoğlu Yaza Merhaba toplantısına ev sahipliği yapan Büyükkaya Ailesine, şarkı ve türküleri ile katılan sanatçı dostlara teşekkür etti. Mayıs sonunda gerçekleşecek gezi programı ile ilgili bilgi verdi.

22-23 dönem İstanbul Milletvekili Dr. Alaattin Büyükkaya ve eşi Müjgan Büyükkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; İzmit’ten Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, eşi Emine Uzunhasanoğlu ve kızı Nihal Uzunhasanoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkan  Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar ile kızı Zeynep G. Okyar, Dr. Oktay Taşolar ve eşi Dr. Fatma E. Taşolar, Ecz. Selçuk Arslan ve eşi Gül Arslan, KOVİAD(Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği) Başkanı Harun Reşit Kocagöz, eşi Nurdan Kocagöz, Aile Hekimi Dr. İsmail Çapçı, eşi Ayşe Çapçı, Özel Kocaeli Kültür Okulları kurucusu Ali Aydemir, eşi Muazzez Aydemir, Yalova Ü. Öğretim Üyesi Dr. Yunus Özen, İstanbul’dan; Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasürans Brokerliği Sigorta Risk Yönetim Koordinatörü Necati Büyükkaya ve eşi Hilal Büyükkaya, İş insanı Şükrü Bayram, eşi Eğitimci Mürvet Bayram, Ecz. Cemal Cirit, eşi Ayşe Cirit, kızı  Ecz. H. Dilvin Cirit, Koç Group Otomotiv de yönetici Mustafa Cirit ve eşi Neslihan Cirit, İşadamı Metin Tütüncüler ile Bursa’dan Dr. Kemal Yılmaz katıldı.

Yaza Merhaba toplantısında; Anneler Günü kutlanıp hanımlara gül takdim edildi, Ecz. Cemal Cirit 70. Yaş pastasını kesti.

Büyükkaya’nın Bahçesinde Yaza Merhaba Toplantısı