Selçuk ARSLAN

Eczacı

Erzincan - Tunceli - Erzurum - Kars Gezisinin Ardından

Sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz 5 günlük seyahatimizin sonunda sevdiklerimize sağ-salim, kazasız belasız kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini görmemize ve yeni dostlar edinmemize vesile olan bu seyahatin düzenlenmesinde emeği geçen, katkı koyan, başta değerli kardeşim ve Başkanımız sayın Hasan Uzunhasanoğlu olmak üzere, Akça Koca FM’in yayın ekibine ve bütün kardeşlerimize teşekkürü borç biliriz.

Ayrıca kendisini tanımaktan her zaman onur ve gurur duyduğumuz, yaklaşık 50 yıllık dostumuz, ağabeyimiz, omuzdaşımız, ölümüne arkadaşımız, Türkiye ve Erzurum sevdalısı, Erzurum’un kültür elçisi ve neferi, Erzurum’un dadaşı, yiğit, fedakar ve cömert insan sayın Ecz. Erdal Güzel beyefendi’ye;  Erzurum’daki şehir gezileri esnasında bizlere eşlik ederek dostluk, sevgi, kardeşlik ve samimi duygularını bizimle paylaşan sevgili yengemiz ve kardeşimiz, güzel insan sayın Hülya Güzel hanımefendiye; turumuzun 4. akşamında düzenlenen Aşıklar Gecesine katılarak bizlere eşlik eden Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme ana bilim dalı Öğretim Üyesi, sevgili yeğenimiz ve saygıdeğer bilim insanı (çok yakın zamanda Profesörlük ünvanı da alacak olan) Doç. Dr. Dilşad Güzel hanımefendiye sevgi, saygı, muhabbet ve kardeşlik duygularımızı gönderiyoruz.

Bununla birlikte katılmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumuz 5 günlük seyahatimizi planlayan, turun eksiksiz ve mükemmel geçmesi için gece gündüz gayret eden, bütün yorgunluğuna ve uykusuzluğuna rağmen güler yüzü hiç eksik olmayan, içten ve samimi tavırlarıyla gönlümüzü fetheden, saygı ve hürmette kusursuz,  Erzurum delikanlısı, genç dadaş  ve tur operatörümüz, sevgili yeğenimiz ve değerli kardeşimiz  sayın Eren Güzel beyefendi’ye de gönül dolusu sevgi ve başarı dileklerimizi gönderiyoruz. Bahtı açık, kazancı bol ve bereketli olsun.

Ayrıca seyahatimizin bir bölümünde bizlere eşlik eden, gezdirdiği yörelerle ilgili bilgiler vererek bizleri aydınlatan, Kemaliye’de düzenlenen Türkü Gecesinde güzel sesiyle bizi neşelendiren, güler yüzüyle dostluk ve samimiyetini gösteren değerli Tur rehberimiz Ahmet Erdoğan beyefendiye ve tur boyunca yaptığımız zorlu yolculuklarda canımızı emanet ettiğimiz, tecrübeli, dikkatli ve sakin tavırları ile bizlere hizmet ederek ulaşımımızı sağlayan kaptan şoförlerimiz Ömer ve Adem kardeşlerimize de teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Rabbim bu güzel insanları da her türlü kazadan beladan esirgesin.

Tur süresi içinde doğum günlerini kutladığımız sayın Müjgan Büyükkaya hanımefendi ile Mehmet Yusuf Taşolar yeğenimize de sevdikleri ile birlikte sağlıklı, hayırlı ömürler diliyoruz.

Amerika’dan gelerek turumuza iştirak eden sayın Betül Delibalta ve biricik kızı Sena Delibalta hanımefendilere de katılımlarından dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyoruz.

Bu vesile ile 5 günlük tura iştirak ederek, bizleri onurlandıran, katılımcı, paylaşımcı, samimi ve neşeli tavırlarınız ve çeşitli ikramlarınız ile turumuzun zevkli, neşeli ve dolu dolu geçmesini sağlayan siz değerli dostlara da şükranlarımızı sunuyoruz. Hepinize ömür boyu sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyoruz. Allaha emanet olunuz.

Saygılarımızla,