Aile Dostum

Ailece kıymetli dostlarımız Müjgan Hanım ve Alaattin beyle yaklaşık 43 yıl önce tanışmak nasip oldu.

Kendileri ile ilk defa bir sektör yemeğinde birlikte olduk. Tanışmamızdan itibaren bugüne kadar arkadaşlığımız ve dostluğumuz giderek artan bir tempoda devam etti.

Hiçbir zaman iki aile arasında en ufak bir kırgınlık yaşanmadı. Özellikle 1995 yılından itibaren Maşukiyedeki evlerimizde de yaşamaya başlamamızı müteakip çok yakın komşu olduk.

Bu 43 yıllık uzun süreç içinde Büyükkaya ailesi ile sevinçlerimizi de sorunlarımızı da zaman zaman paylaştık ve birbirimize destek olduk.

Çocuklarımız birbirlerini tanıyarak ve arkadaş olarak büyüdüler.

Alaattin Beyle ben Sigorta Sektöründe ayrı şirketlerde Genel Müdür olarak rekabet içinde olmamıza rağmen, iş disiplinimize sadık kaldık, ancak dostluğumuza en ufak bir zarar vermedik. Bizler, iki aile bireyleri olarak birbirimizi şeklen değil kalben sevdik ve bu kalp birlikteliği bizleri her zaman birbirini seven ve sayan dostlar yaptı. 

Ben inanıyorum ki bu dostluk bizlerin yaşamı boyunca aynı güzellikte devam edecek. 

Değerli Müjgan Hanımın ve Alaattin beyin 50. Yıl Evlilik Yıl dönümlerini tekrar tebrik eder, kendilerine, sevdikleri ile birlikte, sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice evlilik yıl dönümü kutlamalarını, temenni ederim. 

 

Sevgi ve Saygılarımızla,